Wie is Tamara ter Laak
Geboren in Enschede, 1974. Van 1995 tot 2000 studeerde ik Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht met als afstudeerrichting Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg. Tijdens deze vijf jaar volgde ik tevens een aantal studieblokken binnen het curriculum Beleid en Management van de Gezondheidszorg (Erasmus Universiteit, Rotterdam) en internationaal management (Universiteit van Linköping, Zweden).

Binnen mijn carrière heb ik ervaring opgedaan als projectmanager, accountmanager en consultant, voornamelijk op het gebied van de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Via het management development programma van Ormit B.V. heb ik waardevolle kennis en ervaring opgedaan bij één van Nederlands grootste zorgverzekeraars in het particuliere segment en het Ziekenfonds.

Ik ben perfectionist en een doorzetter. De drive om vooraf gestelde resultaten te behalen is groot, tegenwind zie ik daarbij als een uitdaging. Resultaat zien en ervaren, geeft veel voldoening. Ik houd van sport en ben vijf maal Nederlands kampioen paardrijden geweest, zowel individueel als in teamverband.